Hlavní obsah

Woods se vrátí na hřiště při turnaji v Orlandu

Isleworth

Bývalý první golfista světa Tiger Woods se poprvé po čtyřech měsících objeví na turnaji. Podle očekávání se tento týden představí v Orlandu na akci pro pozvané hráče World Challenge, kterou pořádá.

Foto: Jeff Roberson, ČTK/AP

Tiger Woods se po zdravotní pauze objeví na turnaji v Orlandu.

Článek

Woods se letos v březnu podrobil operaci zad a na greeny se vrátil až na konci června. Začátkem srpna ovšem kvůli obnoveným potížím se zády nedohrál turnaj v Akronu a na následujícím PGA Championship neprošel cutem.

"Cítím se skvěle. Opravdu velmi, velmi dobře," řekl Woods v pondělí pro SiriusXM PGA TOUR Radio. "Už mi turnaje moc chyběly a už se těším," doplnil čtrnáctinásobný vítěz majoru, který koncem prosince oslaví 39. narozeniny.

Pro Woodse bude turnaj prvním po zranění a také po angažování Chrise Coma na pozici trenéra švihu. "Jsem nadšený, že je se mnou. Měl jsem teď dost času na trénink a už jsem odpálil i dostatek míčů, abych byl připraven," řekl Woods.

Turnaj Hero World Challenge hraje jen 18 golfistů, mezi kterými nechybí Američané Jordan Spieth, Jimmy Walker, Bubba Watson, Švéd Henrik Stenson nebo Angličan Justin Rose. Titul bude obhajovat Zach Johnson z USA.

Reklama