Hlavní obsah

Woods přijel na golfový Players Championship v těžkém období. Je to až nesnesitelné, řekl

Ponte Vedra Beach

Americký golfista Tiger Woods se v posledních dnech příliš nevyspal. Důvodem jeho problémů a nočních můr před turnajem Players Championship, který začne na Floridě ve čtvrtek, je výročí úmrtí jeho otce a k tomu čerstvý rozchod s přítelkyní Lindsey Vonnovou.

Foto: Charlie Riedel, ČTK/AP

Lindsey Vonnová a její dnes už bývalý přítel Tiger Woods.

Článek

Earl, otec bývalého prvního hráče světa, zemřel před devíti lety a před třemi dny skončil vztah Woodse se slavnou lyžařkou. Trval necelé tři roky a devětatřicetiletý Woods rozchod těžce nese.

"Prožívám opravdu těžké období. Uplynulé tři dny byly kruté, skoro jsem nespal, je to skoro až nesnesitelné," řekl Woods v Ponte Vedra Beach, dějišti turnaje s označením pátý major, který předloni a v roce 2001 vyhrál. "Obojí mě samozřejmě zasáhlo, o tom není pochyb. Nemusím si nic nalhávat."

Přesto Woods doufá, že se dokáže na Players Championship zkoncentrovat, i když jeho přípravné kolo bylo všelijaké. Na hřišti TPC Sawgrass při něm ztratil několik míčů, jednou vpravo a podruhé vlevo. "Jinak jsem hrál v tréninku slušně, při krátké hře se cítím dobře," tvrdil Woods.

Do hry se vrací po měsíci, naposledy hrál Masters a na prvním majoru sezóny skončil na děleném 17. místě. "Už jsem se v minulosti musel vypořádat s různými situacemi mimo provazy a v momentu, kdy vstoupíte do ringu, tak je čas postavit míček na týčko a odpálit," dodal Woods.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články