Hlavní obsah

Malý kluk ohromil fantastickým kouskem. Slavný Woods nevěřícně kroutil hlavou

Montgomery

Američan Taylor Crozier. Jméno mladého sportovce, které slyšíte bezesporu poprvé. Je mu teprve jedenáct let, přesto se výrazným způsobem zapsal do povědomí všech golfových fanoušků v Severní Americe. Na slavnostním otevření nového hřiště v texaském Montgomery předvedl tenhle malý klučina před zraky legendárního Tigera Woodse úchvatný kousek, kterým okouzlil publikum včetně bývalé světové jedničky.

Jedenáctiletý chlapec ohromil fantastickým kouskem Video: Reuters

 
Článek

Na tenhle moment bude vzpomínat celý život. V Montgomery otevírali nový golfový areál za přítomnosti slavného Woodse, který byl jedním ze spolunávrhářů jedenáctijamkového hřiště. Slavnostního ceremonilu se zúčastnili i mladí golfisté zastupující místní Southern Texas PGA Junior Golf club. Školáci měli čest pokřtít hřiště prvními odpaly. V tu chvíli ještě nikdo netušil, jakou slávu jeden z nich vzápětí vyvolá.

Jedenáctiletý Crozier, kterého moderátor celé akce představil jako kluka se vzornou školní docházkou, se postavil k míčku a následným odpalem všechny přítomné šokoval. Jeho úder na jamku vzdálenou 74 metrů byl naprosto dokonalý. Mladík zahrál hole-in-one, tedy kousek, kdy se golfistovi podaří zasáhnout jamku na jediný úder.

Rozzářenému Crozierovi přítomní diváci nadšeně aplaudovali, jedním z prvních gratulantů byl sám Woods, jenž o parádním kouskem informoval fanoušky i na sociálních sítích. "První odpal na novém hřišti Bluejack Nation. A tohle se stalo...," tweetoval vítěz čtrnácti majorů, který se momentálně věnuje rehabilitaci po operaci zad.

Reklama

Související témata: