Hlavní obsah

Slavný Woods dostal za jízdu pod vlivem léků podmínku

Aktualizováno

Slavný golfista Tiger Woods uznal před soudem vinu v případě obžaloby z bezohledné jízdy a přijal nařízenou účast v několika programech, kterými si podle dohody s úřadem prokurátora odpyká trest za řízení pod vlivem návykových látek. Jednačtyřicetiletý Američan, jehož policie v květnu našla spícího pod vlivem léků za volantem auta, bude v podmínce jeden rok. Pokud ji poruší, čeká ho vězení.

Tiger Woods stanul před soudemVideo: Reuters

 
Článek

Bývalý první hráč světa, jehož v posledních letech srážejí opakované problémy se zády, si musí ve výchovném programu odpracovat 20 hodin veřejně prospěšných prací a navštěvovat přednášky o řízení pod vlivem návykových látek. Navíc se musí zúčastnit lekcí, na kterých oběti intoxikovaných řidičů hovoří o tom, jak havárie poznamenaly jejich život.

Vzhledem k tomu, že byl Woods podle soudních záznamů pod vlivem léků na předpis a měl v těle i stopy marihuany, bude navíc muset pravidelně docházet na drogové testy. Držitel 14 titulů z turnajů kategorie major už v červnu kvůli užívání léků na bolest a nespavost vyhledal profesionální pomoc.

Reklama