Hlavní obsah

Woods se vrátí ke golfu na vlastním turnaji na Bahamách

Los Angeles

Americký golfista Tiger Woods se na přelomu listopadu a prosince vrátí po dlouhé zdravotní pauze k turnajům. Bývalý první hráč světa naposledy hrál na začátku února, kdy kvůli bolestem zad odstoupil z turnaje v Dubaji a následně se podrobil už čtvrté operaci zad za poslední dva roky. Nyní se představí na podniku Hero World Challenge na Bahamách, který spolupořádá.

Foto: Gregory Bull, ČTK/AP

Tiger Woods na snímku z ledna 2017.

Článek

"Jsem šťastný, že se zase zapojím do soutěží," řekl jednačtyřicetiletý Američan, jenž minulý týden u soudu dostal podmíněný trest za řízení pod vlivem návykových látek. "Albany je perfektní místo a jsem nadšený, že si zahraju s tak mimořádnými hráči," dodal s odkazem na pozvané hvězdy. Účast potvrdili mimo jiné první hráč světa Dustin Johnson, další Američan Jordan Spieth, Australan Jason Day či Justin Rose z Anglie.

Vítěz 14 turnajů kategorie major, jenž se po dubnové operaci teprve v polovině října vrátil naplno k tréninku, se v Albany pokusil o restart kariéry i před rokem. Tehdy se po patnáctiměsíční pauze umístil v osmnáctičlenném startovním poli na 15. místě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články