Hlavní obsah

Wolves svedli neúspěšný boj o odlepení se ze dna tabulky NBLL

Lukáš Künzel

V sobotu 2. 4. 2011 se Wolves utkali s Highlaners. Radotínští mladíci jeli do Králíků s nadějemi, povzbuzeni předchozími zlepšenými výsledky, a chtěli opět bodovat. Dorazili však ve velice oslabeném složení (jen v devíti hráčích) a navíc už v 5. minutě musel jeden z nich odstoupit po zranění.

Foto: Vladimír Martínek

Wolves se utkali s Highlaners

Článek
Fotogalerie

Ke všemu nepřálo počasí, a tak se hrálo na mokrém a velice kluzkém povrchu. Začátek zápasu byl vyrovnaný a po chvíli se Wolves dostali do vedení. Highlanders se ovšem nechtěli jen tak lehce vzdát a přidali na tempu.  Navíc vytáhli několik tvrdších zákroků a překvapení mladíci jako by se zalekli. Slezané převzali v zápase iniciativu a ta jim vydržela přes tři periody.

V poslední části zápasu se Wolves vzchopili a snažili se hru vyrovnat, byli tvrdší, rychlejší a vypadalo to, že konečně hrají to, s čím chtěli přijít už od začátku utkání. Ve výsledku se to ale neodrazilo a Highlanders zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem 18 : 3 (1 : 3, 0 : 2, 1 : 7, 1 : 6).

Mladé kluky z Radotína čekají v letošní lize ještě dva zápasy, a to 13. 4. a 15. 4. Uvidíme, jestli dokáží uhrát nějaké lepší výsledky.

Reklama