Hlavní obsah

Pozvánka na finále ligy ženského lakrosu

Již o tomto víkendu vyvrcholí v Radotíně další ročník Národní ligy ženského lakrosu.

Foto: Ondřej Mika

Liga ženského lakrosu

Článek
Fotogalerie

Ženy LCC Radotín budu po roce obhajovat titul v nejvyšší české ženské lakrosové soutěži. V sobotu a v neděli jsou na fotbalovém hřišti v Radotíně na programu zápasy play-off.

V prvním semifinále v sobotu od 10 hodin nastoupí obhájce titulu LCC Girlz proti Flamingo United, od 12 h se pak v druhém semifinále utkají LCC Chicks s SK Lacrosse Jižní Město. LCC Chicks jsou základem české juniorské reprezentace do 19 let, která se připravuje na mistrovství světa, jež bude hostit od 4. do 13. srpna 2011 německý Hannover. Stejné semifinálové dvojice se utkaly i v loňském ročníky, kdy radotínské juniorky tým z Jižního Města sice řádně potrápily, avšak do finále se nedostaly. Uvidíme, jak se situace vyvine po roce přípravy.

V neděli se pak od 10 h poražení semifinalisté utkají v zápase o bronz a od 12 h je na programu finále.

O víkendu pokračuje i mužská fieldlakrosová liga. Na hřišti v Malešicích se střetnou v sobotu od 10 h TJ Malešice a LC Slavia Praha, od 12.30 proti sobě nastoupí týmy LCC Radotín a SK Lacrosse Jižní Město. V něděli jsou na programu zápasy LC Slavia Praha - LCC Radotín (od 10 h) a SK Lacrosse Jižní Město - TJ Malešice.

Reklama