Hlavní obsah

Olympijská sázka: za políbení Roddicka 500 dolarů

Americký tenista Andy Roddick se na olympijských hrách v Aténách proměnil v cennou kořist. Musí mít oči všude a pořádně si hlídat záda. Proč? Australské vodní pólistky totiž vypsaly odměnu ve výši 500 dolarů pro tu, které se jako první podaří políbit druhého muže světového žebříčku. "Čekám rychlý útok. Musím si dávat pozor," smál se Roddick.

Foto: DPA/EPA

Dávej si pozor, Andy. Jdou po tobě!

Článek

Velkým nebezpečím může být třeba fronta na jídlo, kde si ho mohou pólistky bažící po odměně vyhledat. Roddicka, který za čtrnáct dní oslaví 22. narozeniny, sázka pobavila, ale nebyl příliš spokojený s výší odměny.

"Je to docela legrace, ale pozor! Já patřím do stejné kategorie jako basketbalisti, takže by si to zasloužilo trochu víc peněz," zlobil se naoko americký tenista.

Jak ale přiznal, neponechává nic náhodě. "Mám svého osobního špióna, který mi zjišťuje, jestli se na mě nechystá nějaký útok ze zálohy," neztratil dobrou náladu žhavý favorit na jednu z aténských medailí.

"V olympijské vesnici si to ale užívám, připadá mi to tady jako na nějaké studentské koleji. Navíc se tu setkávám s těmi nejlepšími sportovci světa. Jen musí být člověk stále ve střehu před těmi holkami," šklebil se Roddick.

Reklama

Související témata: