Hlavní obsah

Neumannová jmenovala čtyři nové spolupracovníky

LIBEREC

Olympijská vítězka v běhu na lyžích Kateřina Neumannová týden po svém uvedení do funkce prezidentky organizačního výboru mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci v roce 2009 přivedla do svého týmu čtyři nové lidi.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Kateřina Neumannová

Článek

Generálním sekretářem se stal Jindřich Micka, který tuto funkci vykonával do roku 2003 v hokejovém svazu. Finančním ředitelem se stal Tomáš Dán, výkonným ředitelem je Marek Rejman, manažer úspěšné akrobatické lyžařky Nikoly Sudové a blízký spolupracovník Neumannové při pořádání Světového poháru v běhu na lyžích na Pražském hradě. Tiskovým mluvčím organizačního výboru se stal Zdeněk Soudný.

"Na dnešním výkonném výboru bylo rozhodnuto, že tříčlenná delegace pojede do sídla Mezinárodní lyžařské federace FIS, aby informovala o aktuálním dění v organizačním výboru," řekl ČTK Soudný. Delegaci budou tvořit Micka a zástupci Svazu lyžařů České republiky a liberecké radnice.

Neumannová nahradila v čele výkonného výboru Romana Kumpošta, který byl na přání ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy minulý čtvrtek kvůli údajnému špatnému nakládání s finančními prostředky odvolán. S ním odešlo hned několik klíčových manažerů.

Reklama

Související témata: