Hlavní obsah

Prodej vstupenek na zahajovací ceremoniál MS s Deep Purple začal

LIBEREC

Vstupenky na zahajovací ceremoniál mistrovství světa v klasickém lyžování v liberecké Tipsport aréně spojený s koncertem Deep Purple jsou od pondělí v distribuci. Právu to sdělil mluvčí organizačního výboru mistrovství světa Zdeněk Soudný.

Foto: tipsportarena.cz

Slavnostní zahájení MS 2009 proběhne v liberecké Tipsport Aréně.

Článek

„Prodej vstupenek na oficiální zahájení mistrovství světa v klasickém lyžování začal dnešním dnem. Lístky je možné koupit u oficiálního prodejce, společnosti Ticketpro,“ uvedl Soudný. Více informací najdete na stránkách www.ticketpro.cz.

Organizační výbor šampionátu připravil do Liberce po dobu konání MS 2009 bohatý doprovodný program, během kterého vystoupí pod Ještědem celá řada známých umělců.

Úvodní ceremoniál, jenž bude v duchu laserové show a nese název Bílá noc, proběhne ve středu 18. února v liberecké Tipsport aréně. „Věřím, že Deep Purple, kteří už jednou libereckou arénu vyprodali, budou mít i během zahajovacího ceremoniálu velký úspěch,“ zmínila prezidentka organizačního výboru Kateřina Neumannová. Vstupenky na zahajovací koncert jsou za cenu 500 korun k stání, k sezení vyjdou o 200 korun dráž.

V prodeji jsou také vstupenky na jednotlivé závody MS 2009. Zatím se podle Soudného prodala asi jedna třetina všech vstupenek. Liberečtí si je pak mohou podle primátora Jiřího Kittnera (ODS) koupit se slevou na Libereckou městskou kartu (LMK). „Každý držitel LMK si může se slevou dvaceti procent koupit dvě libovolné vstupenky na MS. Platí to i pro držitele krajské karty Opuscard,“ shrnul Kittner.

Reklama

Související témata:
Deep Purple