Hlavní obsah

Přehled vstupenek na MS 2009 v Liberci

Za dvě stě, ale také za patnáct set korun lze vidět na vlastní oči některou z akcí na mistrovství světa v klasickém lyžování, které od 18. února do 1. března hostí Liberec. Přinášíme kompletní přehled vstupného na šampionátu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek - skoky.net

Nejdražší podívanou představují na MS závody skokanů na lyžích.

Článek

Nejnižší vstupné je na tréninky a kvalifikace, nejdráž pak vyjdou finálové závody skokanů na lyžích. K dispozici jsou i balíčky vstupenek, které platí na dvě či tři akce v daném dni. Nejvěrnější fanoušci si pak mohou zakoupit i permanentky na několik dní, ty na nejlepší místa po celou dobu konání MS jsou k mání za 18 250 korun. Vstupenky distribuuje společnost Ticketpro, bližší informace, přehled prodejních míst i on-line prodej najdete na adrese www.ticketpro.cz. Přehled vstupného níže, kliknutím obrázek zvětšíte.

Děti do 12 let mají vstup zdarma. Vstup do areálů je možný jen v doprovodu osoby starší 18 let. Držitelé průkazu ZTP a ZTTP mají vstup zdarma, doprovod slevu 50 %. Členové Svazu lyžařů České republiky mohou při zakoupení vstupenky prostřednictvím svazu uplatnit slevu ve výši 30 %.

Reklama

Související témata: