Hlavní obsah

Lyžař Miller prozradil, že má roční dceru

SAN DIEGO

Americký lyžař Bode Miller prozradil, že má roční dcerku. Podle jednatřicetiletého obhájce celkového prvenství ve Světovém poháru je právě ona důvodem, proč se rozhodl vynechat aktuální závody SP v Sestriere.

Článek

"Nesnažil jsem se to utajit. Kdyby se někdo zeptal, klidně bych o ní mluvil," citovala Millera agentura AP. "Pořád se ale snažím, aby můj soukromý život byl skutečně soukromý," dodal. "Jmenuje se Neesyn Dacey, ale každý jí říká Dacey. Neesyn vybrala její matka a já Dacey.

Její matka je mojí dobrou kamarádkou, ale už spolu nějaký čas nejsme," uvedl Miller. "Dacey byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodl dát si pauzu. Je těžké se koncentrovat na závody, když člověk cítí, že by měl být někde jinde," přidal.

Lyžařova dcera ve čtvrtek oslavila roční narozeniny, které s ní Miller strávil v Disneylandu. "Bylo to fakt skvělé. Sestra má tři děti, takže jsem s dětmi strávil hodně času a vždycky jsem chtěl mít vlastní," řekl Miller. "Je to super, protože si nejdřív myslíte, že všechny děti jsou stejné, ale to není pravda. Každé má vlastní osobnost. Když je Dacey takhle malá, je s ní opravdu legrace," dodal.

Miller by se měl do Světového poháru vrátit za týden v Kranjske Goře. "Ve Slovinsku bych chtěl závodit, ale všechno se může změnit. Testuji nové lyže a když budou dobré, určitě mě to nakopne. Jestli ne, tak možná si přestávku ještě prodloužím," řekl.

Reklama