Hlavní obsah

Závody české Snowboard Tour ozdobí hvězdy olympijského týmu

PRAHA

České snowboardové špičky z olympijského týmu lákají na letošní O2 Snowboard Tour. V projektu, který zastřešuje v několika sériích všechny boardové disciplíny, se představí Martin Černík, Šárka Pančochová, Michal Novotný, David Bakeš, Klára Koukalová, Zuzana Doležalová a Petr Šindelář, kteří až do 18. ledna bojují o olympijské nominace.

Článek

Tour zahrnuje Evropský pohár v paralelním slalomu, U-rampě a snowboardcrossu, sérii Impromat 4x4 Český pohár pro jezdce freestylových disciplín, mistrovství České republiky ve všech disciplínách, Rookie Cup pro nováčky a mladé talenty a v neposlední řadě také Snowjam, který již tradičně sezónu zakončí.

Závodníci se v rámci Tour v průběhu sezóny představí v areálech v Mariánských Lázních, na Klínovci, v Rejdicích, na Lipně, v Herlíkovicích, Špindlerově Mlýně a v novém parku Čihalka v Orlických horách. „Je skvělé, že se podařilo skloubit akce dohromady. je to výsledek stále se zlepšující komunikace mezi svazem lyžařů a asociací snowboardingu,“ pochvaluje si matador českého snowboardingu martin Černík.

Kompletní rozpis všech závodů a další informace najdete na webu www.o2extra.cz.

Reklama