Hlavní obsah

VIDEO: Základní instinkt 2. Lyžařka Lindsey Vonnová nafotila lechtivou scénu

PRAHA

Základní instinkt 2. Tedy aspoň nejpopulárnější scéna z filmu má svoji druhou sexy hrdinku. Lyžařka Lindsey Vonnová se při focení vžila do kůže herečky Sharon Stonové, kterou tato část známého snímku proslavila. Kdo by neznal bílé šaty, cigaretu v ruce a....podoba je až záhadná.

Foto: espn.com

Lyžařka Lindsey Vonnová jako kopie herečky Sharon Stoneové

Článek

Šestadvacetiletá sjezdařka se nebála a nafotila odvážné fotografie. Na nich je vidět, že obě dámy mají hodně společného. „Při jednom focení mi řekli, že jsme si podobné, proto vznikl nápad zkusit Základní instinkt,“ svěřila se Američanka, která se objevila na obálce časopisu ESPN.

Lindsey Vonnová jako kopie Sharon Stoneové. foto: espn.com

Do kin se film dostal, když dnešní světové lyžařce bylo pouhých sedm roků. Po devatenácti letech si na pár okamžiků zahrála okouzlující scénu. „Bylo to vzrušující, už jen to focení,“ usmála se olympijská vítězka z Vancouveru, která na první pohled je k nerozeznání od slavné herečky.

Herečka Sharon Stoneováfoto: www.scrapetv.com

Ve známost miliónů diváků nejvíce vešla stopáž, kde byla Sharon Stoneová vyslýchána. „S manželem si myslíme, že Základní instinkt je jeden z nejlepších filmů, které Sharon natočila. To je důvod, proč jsem souhlasila s tímto provokativním focením,“ pověděla lyžařka.

Lindsey Vonnová při focení plavek.foto: si.com

Pro Vonnovou ale nešlo o první představení podobného stylu. Svoji krásu ukázala už před časem, když odhodila kombinézu a ukázala se jen v plavkách. „Hovořila jsem o tom se svým manželem, byl šťastný, že jsem se nechala vyfotit pro respektovaný magazín,“ řekla tehdy po focení pro Sport Illustrated.

Americká lyžařka Lindsey Vonnová s trofejí pro vítězku super-G SPfoto: Reuters/Pascal Lauener

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články