Hlavní obsah

Velká lyžařská láska skončila, Vonnová se rozvádí

ASPEN

Americká lyžařská hvězda Lindsey Vonnová se rozvádí. Čtyři roky trvající svazek s bývalým sjezdařem Thomasem Vonnem přestal fungovat a trojnásobná vítězka celkového hodnocení Světového poháru ukončila v dějišti víkendového slalomu Aspenu rojící se spekulace oznámením, že je v rozvodovém řízení.

Foto: Alessandro Della Bella, ČTK/AP

Lindsey Vonnová s Thomasem v době, kdy jim to ještě klapalo.

Článek

"Je to extrémně těžký moment v mém životě a doufám, že média a moji fanoušci budou v této věci respektovat moje soukromí," citovala z jejího prohlášení zámořská média. Potíže v osobním životě by prý nijak neměly ovlivnit její sezónu: bude se nadále připravovat s americkým týmem a absolvuje naplánovaný program.

Vonnová, jež do ročníku 2006/07 závodila pod rodným jménem Kildowová, se vdala v září 2007 a hned v následující sezoně vyhrála celkové hodnocení SP. V dalších dvou letech pak triumf zopakovala, až letos její nadvláda skončila, když o tři body prohrála s Mariou Rieschovou z Německa.

"Nerozlučná dvojice"

S Vonnem po celou dobu platili za nerozlučnou dvojici, manžel působil jako kouč a poradce. O víkendu v Aspenu ale Vonnová, vítězka 42 závodů Světového poháru, vzbudila pozornost tím, že ji téměř o devět let starší partner oproti zvyklostem nedoprovázel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články