Hlavní obsah

VIDEO: Mazeová se pomstila. Ukázala podprsenku s nápisem: Nestarejte se!

Slovinská lyžařka Tina Mazeová si vychutnala závěr své "kalhotkové" aféry. V sobotu FIS rozhodla, že neodporují pravidlům, den nato Slovinka v cíli superobřího slalomu Světového poháru v Cortině d´Ampezzo ukázala podprsenku s nápisem "Not your business"(To není vaše starost). Reagovala tak na snahu švýcarské výpravy, která celou aféru vyvolala.

Foto: Lisi Niesner, Reuters

Slovinská lyžařka Tina Mazeová

Článek

Švýcaři chtěli, aby lyžařská federace FIS spodní prádlo Mazeové zkontrolovala, zda vyhovuje pravidlům a má dostatečnou propustnost vzduchu. FIS pak vydala prohlášení, že kalhotky jsou v pořádku.

Mazeová od počátku nahlížela na aféru s nadhledem. "Asi jsou mé kalhotky pro Švýcary moc sexy," řekla nejdříve a pak soupeřům poslala vzkaz na podprsence. "Byla to legrace. Holky mají rády legraci, jak je to v písničce. A já mám taky ráda legraci a zábavu," uvedla s odkazem na hit Cyndi Lauperové s názvem "Holky se jen chtějí bavit".

"Proč bych si čas od času nemohla ze sebe i lidí a věcí okolo udělat legraci," prohlásila oblíbená Slovinka, která v Cortině skončila třetí. "Celý týden se mluvilo o mém spodním prádle, dost se o tom vtipkovalo, tak mě to napadlo. Co je komu do toho, co nosím za spodní prádlo? Pravidla se vztahují na závodní oblečení. Chtěla jsem dát všem najevo, aby to odlišovali," dodala Mazeová, která měla dnes jiné spodní oblečení, neboť to kontroverzní od FIS ještě nedostala zpět.

Reklama

Související témata: