Hlavní obsah

Po triumfu válka? Zásah ve chvíli absolutní radosti, reaguje slovenská hvězda na trenéra

Bratislava

Prožívá radostné chvíle, v hlavě ale lyžařka Petra Vlhová určitě řeší i vztah s trenérem Liviem Magonim. Jeho slova čerstvou slovenskou vítězku sjezdařského SP zjevně zaskočila, ale na vyloženě válečný stav či rozchod to alespoň prozatím nevypadá. Obě strany si zřejmě budou chtít vyjasnit, cože vlastně bylo řečeno a napsáno. Zřejmě si pak plácnou na potvrzení další spolupráce, která má pokračovat i v příští zimě. Anebo se snad jako pravdivé ukážou úvahy o tom, že Ital chce před olympijskou sezonou měnit angažmá a záměrně volil kontroverzní slova?

Foto: Marco Trovati, ČTK/AP

Slovenská lyžařka Petra Vlhová s trofejí pro vítězku Světového poháru.

Článek

"Negativní vyjádření mého trenéra Livia Magoniho v italských médiích, se kterými mě novináři konfrontují posledních 24 hodin, nás všechny zasáhla v čase absolutní radosti," zareagovala Vlhová na Magoniho, který se vyjádřil, že Slovenka už se nemůže zlepšovat. Postěžoval si i na vliv celé rodiny na práci týmu...

„Já se nesnížím k tomu, abych to komentovala bez toho, že bychom si o tom všichni navzájem nepopovídali a nevyjasnili si své postoje," napsala dále s tím, že každý tým, stejně jako rodina, má své vnitřní problémy.

„Během sezóny nabité emocemi je máme i my. Vždy jsme však naše rozpory a různé názory uměli využít k posílení. A pokud bychom to nedělali lépe než naši konkurenti, nikdy bychom nejvzácnější lyžařskou trofej nezískali," snažila se negativní momenty zmíněné trenérem brát jako pozitivum.

Jinak se záležitostí nechce příliš zabývat na veřejnosti. „Tak jako vždy nebudeme interní záležitosti a vnitřní strategii našeho týmu řešit přes média," upřesnila.

Reklama

Související témata: