Hlavní obsah

Podpisu Neumannové už nestojí nic v cestě

Už nic by nemělo bránit podpisu reprezentační smlouvy běžkyně Kateřiny Neumannové se Svazem lyžařů. Na čtvrteční schůzce se na tom shodli svazový šéf Aleš Vaněk a manažer Neumannové Josef Jindra. Ke stvrzení kontraktu dojde buď příští týden, nebo na konci října po návratu úspěšné reprezentantky ze soustředění v Ramsau.

Foto: archiv

Kateřina Neumannová

Článek

O výsledcích večerního setkání informoval ČTK tiskový mluvčí lyžařského svazu Tomáš Čáslavský. Vaněk se s Jindrou bavili o konečné podobě smlouvy. Jindra měl ještě určité požadavky na malé změny. "Pan Vaněk je nazval kosmetickými úpravami smlouvy," uvedl mluvčí svazu.

"Svaz nyní podle běžného postupu dá kontrakt ke schválení právnímu oddělení a poté by mělo dojít k podpisu smlouvy," doplnil Čáslavský.

Vítězka jedenácti závodů Světového poháru se svazem jedná o podobě kontraktu skoro půl roku a spor byl značně vyhrocen. Čtyřnásobná olympijská vítězka bude mít místo pro své sponzory na čepici a padesát procent z 300 cm čtverečních na kombinéze.

Švédského servismana Ulfa Olssona svaz zahrne do realizačního týmu a bude mu hradit cestovní výlohy na závody. Švédovu mzdu ve výši 25 tisíc eur za sezónu zaplatí sponzoři Neumannové.

Reklama