Hlavní obsah

VIDEO: Získá velký křišťálový glóbus? Půvabná Slovinka Mazeová vsadila i na pop-music

V minulém ročníku Světového poháru skončila slovinská lyžařka Tina Mazeová (29) celkově druhá hned za Lindsey Vonnovou, v letošní sezóně chce ale i fenomenální Američanku nechat za sebou. Impulzem i uvolněním v cestě za splněním cíle jí k tomu má být také - hudba. Mistryně světa v obřím slalomu totiž sama vzala mikrofon do ruky, aby se s posluchači podělila o své plány. S jakým úspěchem? Posuďte sami...

Mazeová za mikrofonem.

 
Článek

„Často si tu písničku notuji. Nabíjí mě to energií, je to dokonalé turbo," prohlásila Mazeová v rakouském Söldenu, kde představila a popisovala vznik svého hudebního videoklipu s názvem „My Way Is My Decision." A opravdu: útok na velký křišťálový glóbus zahájila velkolepě - úvodní obří slalom sezóny vyhrála a vybojovala svůj dvanáctý triumf v  kariéře.

Song Mazeová natočila v létě během přípravy na novou sezónu v Gorizii, kde se svým o 16 let starším italským koučem a partnerem Andreou Massim často přebývá. I on se ve videoklipu krátce mihne.

„Báječně jsme si to užili, byla to jedna velká párty. Nahrávání mně i pomohlo odreagovat se od tvrdé tréninkové dřiny," tvrdí dvojnásobná stříbrná medailistka ze ZOH ve Vancouveru. V její hudební prvotině samozřejmě nechybí lyžařské nádobíčko, v závěru bere do ruky i kotouč od činky jako důkaz, že přípravu na sezónu nepodceňuje.

Sexy Slovinka už si vyzkoušela krátce i roli modelky v kolekci fotografií pro časopis Cosmopolitan. „Lyžování ale pro mne dál zůstává hlavní profesí," ujistila Mazeová. Kdo však ví, jak dlouho ještě...

Reklama