Hlavní obsah

VIDEO: Skikrosová elita míří po sedmi letech do Česka

Praha

Po dlouhých sedmi letech se Svazu lyžařů České republiky podařilo získat pro Českou republiku pořadatelství jednoho z podniků Světového poháru ve skikrosu. Dějištěm atraktivního závodu bude o víkendu 23. - 24. února 2013 areál Harrachov - Rýžoviště a chybět nebude jedna z největších legend tohoto sportu Tomáš Kraus. Dobrá zpráva pro příznivce lyžování: vstupné je zdarma.

Tomáš Kraus zve do Harrachova na SP ve skikrosu.

 
Článek

Harrachovský Audi FIS Světový pohár ve skikrosu slibuje napínavou podívanou i díky aktuální formě české jedničky. Kraus se po téměř dvou letech letos v lednu vrátil na stupně vítězů. Ve francouzském Les Contamines obsadil třetí příčku a v německém Gragehrenu závod vyhrál. V průběžném hodnocení seriálu se tak posunul na třetí místo.

Světový pohár v Harrachově organizátoři chystají nejen jako sportovní událost. Pro diváky bude připraven atraktivní doprovodný program, uvítací party, soutěže i dětský koutek na sněhu Snowkidz. Na osobní setkání s Krausem se mohou těšit vítězové skikrosové části populární reality show "S ČT sport na vrchol", která letos adrenalinový sport poprvé zařadila do svého programu.

Program SP ve skikrosu - Harrachov
Sobota 23. února
10.30 – 11.00kvalifikace ženy
12.45 – 13.45kvalifikace muži
Neděle 24. února
14.00osmifinále muži
14.20čtvrtfinále ženy
14.35čtvrtfinále muži
14.45semifinále ženy
14.55semifinále muži
15.00finále ženy
15.10finále muži

Reklama

Související témata: