Hlavní obsah

OMV zůstává i nadále generálním partnerem českého skoku na lyžích

Praha

Koncert rockového dinosaura Rogera Waterse v Praze = skvělá zpráva pro české skokany. Také letos byla v party boxu O2 areny u příležitosti skvělého vystoupení bývalého člena Pink Floyd podepsána smlouva s důležitým partnerem na další období. Nyní si zástupci OMV, před dvěma lety adidasu, spolu s českými skokany a pořadateli mistrovství světa v letech na lyžích v Harrachově užili také monstrózní hudební show.

Článek

„Vážíme si dlouholeté významné podpory našeho partnera a jsme rádi, že můžeme ve spolupráci pokračovat i nadále směrem k vrcholům nadcházející sezóny, olympiádě v Soči i mistrovství světa v letech na lyžích v Harrachově," řekl Rostislav Jozífek, sportovní ředitel Úseku skoku na lyžích Svazu lyžařů ČR a šéf organizačního výboru MS v letech v Harrachově.

OMV zde zastupovali Christian Moser, sponzoring, corporate, communications and sustainability manager a Michal Janda, marketinkový specialista OMV Česká republika. „OMV již řadu let podporuje skokany na lyžích od juniorské úrovně až po elitní sportovce. Jsme potěšeni, že i nadále zůstáváme generálním partnerem českých skokanů a těšíme se na další skvělou skokanskou sezónu," uvedl Michal Janda.

Čeští skokani jsou se značkou OMV spojeni už od roku 2004, rakouská firma podporuje také rakouské skokany již více než dvacet let. OMV je jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze, vloni měla tržby ve výši 42,65 miliardy eur. V Česku provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu.

Významné události se zúčastnili i členové reprezentačního družstva Lukáš Hlava, Jan Matura, Roman Koudelka a trenér David Jiroutek, kteří si na chvíli vydechli z náročného programu letní přípravy a seriálu Summer Grand Prix.

Reklama