Hlavní obsah

Nahota nevadí. Odhalená biatlonistka Gössnerová pózuje pánskému časopisu

Berlín/Krasnaja Poljana

Biatlonistka Miriam Gössnerová, která přišla o olympiádu kvůli bolavé páteři po loňském pádu na kole, se objevila na titulní stránce německé mutace pánského časopisu Playboy. Zatímco její kolegyně bojují v Soči o medaile, třiadvacetiletá Němka neplánované volno vyplnila nafocením odhalených fotografií.

Foto: Profimedia.cz

Německá biatlonistka Miriam Gössnerová při závodu v Hochfilzenu.

Článek
Fotogalerie

Gössnerová si loni v květnu při nehodě na kole zlomila čtyři obratle. Zkoušela se vrátit do závodů Světového poháru, ale výkonnostně zaostávala a před olympijskými hrami dala přednost léčbě. "Přijít o olympiádu byl jeden z nejtěžších okamžiků mého života," řekla časopisu vítězka tří závodů Světového poháru.

Vynikající běžkyně, která před čtyřmi lety ve Vancouveru získala olympijské stříbro ve štafetě bez pušky, tak chtěla ukázat jinou stránku své osobnosti. "Myslím, že je to skvělý úspěch. Sportovkyně jsou známé jen ve své závodní vizáži a v tréninkovém oblečení, což není příliš ženské," vysvětlila.

Přítelem Gössnerové je německý slalomář Felix Neureuther, kterému se prý fotografie líbí. "Alespoň mi to řekl," poznamenala Gössnerová. Poklony se dočkala i od francouzského biatlonisty Martina Fourcada, který už na hrách v Soči vybojoval dvě zlaté medaile. "Rád vidím, že je na tom tvoje páteř už lépe," uvedl na Twitteru, kde publikoval jednu z fotografií Gössnerové.

Reklama

Související témata: