Hlavní obsah

OBRAZEM: Moravec nemá hor dost. Takhle relaxuje trojnásobný olympijský medailista

Praha

Celou zimu se dřel na horách, při únorových olympijských hrách sezónu vyšperkoval třemi medailemi, přesto nemá český biatlonový reprezentant Ondřej Moravec sněhu dost. Na dovolenou po náročné zimě vyrazil do Jižního Tyrolska, kde relaxuje na skialpech.

Foto: Petr Slavík

Biatlonista Ondřej Moravec po úspěšné olympijské sezóně relaxuje na skialpech v Jižním Tyrolsku.

Článek
Fotogalerie

Devětadvacetiletý rodák z Ústí nad Orlicí vyráží od neděle na túry mezi dolomitské skalní masivy z chaty Lavarella, která leží uprostřed rozsáhlé náhorní plošiny Senes-Fanes. V průběhu týdne jej čeká přesun do blízkosti Anterselvy, kterou Moravec dobře zná z biatlonových závodů Světového poháru.

„Jsem tu velmi spokojený. Počasí vyšlo naprosto fantasticky, těžko si člověk může vysnít lepší," lebedil si Moravec pod blankytně modrou oblohou. „Vážně si užívám. I okolí Anterselvy chci prozkoumat na skialpech," naplánoval si biatlonový reprezentant, který v Soči vybojoval stříbrné medaile ve stíhacím závodě a jako člen smíšené štafety, bronz přidal ze závodu s hromadným startem.

V průběhu března se v Seiser Almu nedaleko nynějšího Moravcova pobytu připravovala i Šárka Pančochová, která skončila v Soči ve slopestylu pátá a sezónu vyšperkovala ziskem dvou Křištalových glóbů za vítězství ve Světovém poháru ve freestyle snowboardingu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články