Hlavní obsah

Soud s otcem? Uzavřená věc. Tu energii už vkládám jinam, tvrdí Strachová

Flachau

V době, kdy se v rakouském Flachau Šárka Strachová chystala na úterní večerní slalom ve Světovém poháru, u pražského městského soudu se řešila kauza, která se úspěšné slalomářky bezprostředně týká. Její otec Petr Záhrobský při něm odmítá obžalobu ze zpronevěry téměř deseti miliónů korun.

Foto: Giovanni Auletta, ČTK/AP

Šárka Strachová mezi slalomovými brankami.

Článek

Kauza se ale odehrává zcela mimo pozornost lyžařky. „Tady na horách si člověk žije v jiném světě,“ usmívá se. Sama se spor pokusila ukončit už v srpnu, kdy vzala zpět souhlas s trestním stíháním svého otce, Záhrobský ale trval na projednání obžaloby.

Kauzu nesleduje

„Já už si to vyřešila tím, jak jsem řekla, že jsem tátovi odpustila, pro mě jsou jakékoliv soudy uzavřené a jde to mimo mě. Opravdu ani moc nevím, co se u nás v tomhle směru děje,“ prohlásila Strachová.

I díky tomu teď může tvrdit, že se psychicky cítí nejlépe za svoji kariéru. „Těší mě všechno, nesouží nic,“ spokojeně se usmívá šestá žena Světového poháru ve slalomu.

„Energii, kterou jsem vkládala do těch soudních řízení, jsem uvolnila a mohla ji využít třeba v Kühtaii do prvního a druhého kola,“ dodala druhá žena z posledního slalomu SP loňského roku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články