Hlavní obsah

Skokané na lyžích získali silného partnera - společnost Betandwin

PRAHA

Čeští skokané na lyžích mohou být před novou sezónou spokojeni a soustředit se jen na své sportovní výkony, o jejich kvalitní přípravu bude postaráno. Oficiálním sponzorem reprezentačního družstva se totiž stala prestižní sázková společnost Betandwin, která s českými skokany uzavřela smlouvu o spolupráci do konce září 2006 s opcí na prodloužení na další období.

Foto: sport.cz

Skokan na lyžích Jakub Janda.

Článek

Společnost Betandwin se rozhodla pro spolupráci s reprezentačním družstvem ČR na základě významných úspěchů, kterých Jakub Janda, jakož i celý tým, dosáhli v sezóně 2004/2005. Mezi nimi především  vynikají stříbrné a bronzové Jandovy medaile na mistrovství světa v Oberstdorfu a 6. místo v celkové klasifikaci Světového poháru. Českému družstvu patřila v celkové klasifikaci SP osmá příčka.

Začátek skokanské sezóny odložen

I v nadcházející sezóně lze očekávat přinejmenším zopakování, ale spíše ještě vylepšení pozic z minulé sezóny. O tom svědčí zejména dominance, s níž si Jakub Janda počínal v letní sérii Grand Prix, když zvítězil ve čtyřech z osmi podniků, a stal se tak jasným celkovým vítězem této série.

Potvrdit dobrou formu z přípravy mohli čeští skokané už dnes při závodě ve finském Kuusamu. Jenže úvodní podnik nové sezóny Světového poháru byl po šestnácti pokusech prvního kola zrušen kvůli hustému sněžení a byl přeložen na sobotu.

Společnost podporuje i fotbalisty Liberce

Společnost Betandwin patří mezi nejvýznamnější a nejčastější partnery na poli mezinárodního sportu. V současné době je sponzorem předních fotbalových klubů jako je FC Barcelona, Juventus Turín, Werder Brémy či Girondins Bordeaux. Společnost rovněž podporuje reprezentační fotbalová mužstva Německa a Maďarska. Před měsícem se Betandwin stal hlavním sponzorem klubu FC Slovan Liberec.

Aktivity Betandwin se však nesoustředí pouze na fotbal. Společnost se mimo jiné významně angažuje v motoristických sportech (oficiální partner F1 tým Red Bull a série Moto GP), v basketbalu (oficiální partner Německé basketbalové ligy BBL a klubu ALBA Berlín), házené (oficiální partner Německé ligy v házené), jakož i v zimních sportech.

Společnost Betandwin je s více než 1,5 miliónem registrovaných uživatelů největším poskytovatelem kurzového sázení na internetu v Evropě a má za cíl v brzké době zaujmout pozici světové jedničky v oblasti sázení a her na internetu. Skupina betandwin je držitelem licencí k provozování těchto služeb v SRN, Rakousku, Velké Británii a Gibraltaru, a má tak možnost poskytovat svým zákazníků nejširší škálu nabídky v oblasti sportovního sázení, kasínových her, "java-her" a P2P aplikací.

Reklama