Hlavní obsah

Triky, hlášky bez cenzury. Freeskieři to v novém filmu pořádně rozbalí

Praha

Pořádně napumpovaná pozvánka na novou lyžařskou sezónu přichází z dílny českého projektu Separation Films. Freeskier Pepé Kalenský se svou partičkou dokončil v pořadí třetí film s názvem Excelent Separation, který divákům nabídne nálož triků a hlášek bez cenzury.

Trailer filmu eXcelent Separation

 
Článek

Film si odbyde hned čtyři premiéry v Praze (23.10.), Hradci Králové (6.11), Bratislavě (14.11.) a Brně (21.11.). „Čeká tě solidní nálož pražských streetů, výlet na Slovinsko, nebo zjistíš, jak oshredit snowpark zespod nahoru," láká Kalenský.

Snímek vznikl pod taktovkou režiséra a kameramana Lucase Hermana, podle nějž se třetí film z dílny Separation obrací na české lyžaře. „První a druhý Separation se snažil tvářit nějakým způsobem světově, druhý se dostal i na iF3, což je festival, kam se dostanou nejlepší freeski filmy světa. Cíl letošního Separation bylo zůstat český, udělat ho českej a pro Čechy. Naše filozofie vede k podporování tohohle sportu tady doma," poznamenal Herman.

Divák se s filmem podívá nejen do hor a upravených snowparků, ale také na překážky ve městech. Kamera byla v akci i v nejlepším snowparku v Evropě Livigno Mottolino, v rakouském Flachau či ve Slovinsku. Své umění ve filmu vedle Kalenského předvedou Robin Holub, Šimon Bartík, Jiří Volák, Richard Jurečka, Ondra Beneš a Martin Moudrý. „Těšit se můžete na spoustu originálních hlášek a vtipných situací, které při natáčení nastaly, a to vše bez cenzury," říká Kalenský.

Reklama