Hlavní obsah

Slalomářka Shiffrinová chystá příští týden návrat v Crans Montaně

Crans Montana

Americká slalomářka Mikaela Shiffrinová se po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním kolena hodlá příští týden vrátit do Světového poháru. Olympijská vítězka a mistryně světa se chce představit v Crans Montaně, kde se příští pondělí uskuteční slalom jako náhrada za zrušený závod v Mariboru.

Foto: Profimedia.cz

Američanka Mikaela Shiffrinová se po zranění chystá na návrat do Světového poháru.

Článek

Shiffrinová původně počítala, že se k závodění vrátí až na počátku března v Jasné, dodatečné zařazení slalomu do původně sjezdařského programu ve švýcarském zimním středisku Crans Montana ji ale přimělo změnit plány.

"Říkala jsem, že doufám, že budu závodit na konci února nebo začátkem března, ale možná jste slyšeli, že byl zrušený slalom z Mariboru přeložen na 15. února do Crans Montany. A já tam budu!" napsala Shiffrinová na facebooku.

Dvacetiletá slalomářská hvězda vyhrála s obrovským náskokem oba úvodní slalomy sezóny v Aspenu a hodlala ve Světovém poháru zaútočit na čtvrté celkové vítězství v disciplíně za sebou. Při tréninku před závodem v Aare si ale v polovině prosince natrhla vaz v koleni a utrpěla i drobnou zlomeninu a naděje na zisk malého křišťálového glóbu se pro ni rozplynuly.

Reklama

Související témata: