Hlavní obsah

Bajc už Jandu trénovat nebude

PRAHA

Vasja Bajc v Česku definitivně končí. U konce jsou debaty, zda domácí skokany na lyžích dál povede slovinský odborník, za jehož působení doletěl Jakub Janda do nejužší špičky. Bajc teď převezme reprezentanci ve své zemi místo původně avizovaného Nora Strandbratena. Uvedl to server skoky.cz.

Foto: www.czech-ski.com

Skokanský trenér Vasja Bajc.

Článek

"Potvrdil mi to i Vasja a divil se, že v Česku už se to ví. Slovinci to mají oznámit v pátek," pravil včera šéf skokanského úseku Leoš Škoda, který před dvěma roky Bajce přivedl. "Ta zpráva má být jistá až v pátek," potvrdil Janda po včerejším návratu z dovolené na Kubě a více nechtěl říct. Dříve uvedl, že se Slovincem by rád trénoval do konce kariéry.

V zákulisí se spekuluje, že zprávu o Bajcovi do ČR bleskově přinesl trenér Jiroutek. Ten naposledy působil ve Slovinsku u mládeže, ale předtím vedl i český tým a pro manažery kolem Jandy je zjevně adeptem na znovuobsazení místa u reprezentace.

"Za Bajce už ale máme náhradu z ciziny," uvedl Škoda. Zřejmě jde o trenéra z Rakouska. Škoda a jeho funkcionářský tým ale čelí kritice. Rozjitřená atmosféra asi zasáhne i klíčovou sobotní valnou hromadu úseku, na níž Škoda bude hájit pozice právě proti Jandovu týmu manažerů v čele s bývalým skokanem Ježem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články