Hlavní obsah

Tragédie! Slavnému sjezdaři Millerovi se utopila v bazénu roční dcera

Los Angeles

Nejúspěšnější americký sjezdař Bode Miller s manželkou Morgan prožívají rodinnou tragédii. Při návštěvě u sousedů se jim v bazénu utopila rok a půl stará dcerka Emeline Grier. Holčičku se nepodařilo oživit a zemřela v neděli v nemocnici v Orange County na jihu Kalifornie.

Foto: Profimedia.cz

Bode Miller na archivním snímku.

Článek

Čtyřicetiletý olympijský vítěz z Vancouveru a čtyřnásobný mistr světa se oženil s profesionální beachvolejbalistkou Morgan Beckovou na podzim 2012. Mají ještě tříletého syna a očekávají další přírůstek. Z předchozích vztahů má slavný americký lyžař další dvě děti.

"Jsme zdrceni. Naše malá Emmy včera zemřela, nikdy jsem si nemyslel, že budeme muset prožít takovou bolest," napsal Miller na sociální sítě.

Na lyžích vyhrál také dva velké křišťálové glóby za celkové prvenství ve Světovém poháru, v seriálu odjel 33 vítězných závodů. Z olympiád si přivezl šest medailí, zlato v Kanadě vybojoval v roce 2010 v kombinaci. Kariéru Miller definitivně ukončil loni na podzim.

Známému sportovci teď vyjadřují soustrast hvězdy z celého světa. Naposledy třeba americký sjezdařský a snowboardový tým.

Reklama