Hlavní obsah

Všechny tři pondělní zápasy NBA vyhráli hosté

NEW YORK

Ani jeden z domácích týmů se v pondělním programu basketbalové NBA nedočkal vítězství. Na třetí pokus v sezóně se nepodařilo před vlastními fanoušky v Madison Square Garden uspět New Yorku Knicks, kteří nestačili na úderné duo z Clevelandu LeBron James, Damon Jones a prohráli 96:102.

Článek

Tahouni týmu Cavaliers si připsali shodně 29 bodů, přičemž Jones byl dominantní v první polovině zápasu a jeho hvězdný spoluhráč James především po přestávce. "První poločas se mi povedl a doufám, že jsem tím otevřel cestu pro LeBrona. Jako vždycky pak předvedl ty svoje věci," uvedl rozehrávač Jones, jenž se svými spoluhráči slavil třetí vítězství za sebou.

New Jersey nepomohl k výhře ani nejlepší výkon v sezÓně Vince Cartera, který se díky 38 bodům dostal na druhé místo střeleckých statistik. V dresu hostů ze Seattle si připsal osobní rekord v kariéře Luke Ridnour a jeho 32 bodů bylo klíčem k vítězství SuperSonics 119:113.

V třetím pondělním duelu nerozhodilo mladý tým Orlanda ani to, že ve čtvrté čtvrtině poprvé v zápase ztratil vedení a hrozilo mu, že v Bostonu prohraje. Trenér Magic Brian Hill se ale rozhodl nevzít si oddechový čas a nechal své svěřence dostat se z problému samotné. "Prostě jsme zůstali klidní a trpěliví, a proto jsme vyhráli," řekl kouč po vítězství 92:89.

Výsledky:
Boston - Orlando 89:92, New York - Cleveland 96:102, New Jersey - Seattle 113:119.

Reklama