Hlavní obsah

Hancock byl v okamžiku smrti opilý, nepřipoutaný a telefonoval

ST. LOUIS

Baseballista St. Louis Josh Hancock, jenž minulou neděli zahynul při autonehodě, byl v okamžiku smrti pod vlivem alkoholu, hovořil do mobilního telefonu a nebyl připoutaný. Policie navíc našla v jeho zdemolovaném voze zhruba devět gramů marihuany a dýmku, která se k jejímu kouření užívá.

Foto: reprofoto

Baseball (ilustrační foto).

Článek

Devětadvacetiletý nadhazovač Hancock, který pomohl v minulé sezóně týmu Cardinals k triumfu ve Světové sérii, zahynul poté, co se svým fordem narazil do zadní části nákladního vozu. Podle policejního lékaře byl mrtev téměř okamžitě kvůli zraněním hlavy. Ani zapnuté pásy by prý smrti nezabránily.

Rekonstrukce ukázala, že Hancock před fatální nehodou překročil povolenou rychlost zhruba o 20 km/h. Těsně před smrtí si domlouval schůzku s ženou v nedalekém baru, konverzace pak byla přerušena právě havárií.

Vedení St. Louis podle agentury AP s největší pravděpodobností v reakci na výsledek policejního vyšetřování zakázalo podávání alkoholických nápojů v týmové klubovně. Zároveň klub zvažuje, že zakáže členům mužstva pít alkohol při cestách na hřiště soupeřů.

Reklama