Hlavní obsah

Nash vyhrál hlasování o složení elitní pětky NBA

NEW YORK

Rozehrávač Phoenixu Steve Nash vyhrál hlasování novinářů, kteří volili elitní tým basketbalové NBA. Nejužitečnější hráč uplynulých dvou sezón získal od 129 hlasujících 645 bodů. Spolu s ním jsou v první pětce křídelní hráči Dirk Nowitzki a Tim Duncan, pivot Amare Stoudemire a kanonýr Kobe Bryant.

Foto: (AP Photo/David Zalubowski)

Nejužitečnější hráč posledních dvou sezón NBA Steve Nash.

Článek

Bryant, nejlepší střelec NBA a hvězda losangeleského klubu Lakers, obdržel 643 bodů, o devět více než Nowitzki z Dallasu. Druhé křídlo elitní sestavy Duncan ze San Antonia má na kontě bodů 573 a Nashův spoluhráč Stoudemire 494. Dva hráči z jednoho klubu se do elitní sestavy dostali poprvé po třech letech, naposledy v sezóně 2003/04 se podobně prosadili Bryant a Shaquille O'Neal.

Vedení ligy ve čtvrtek zveřejnilo i složení dalších pětek. Ve druhé jsou LeBron James z Clevelandu, Gilbert Arenas z Washingtonu, Tracy McGrady a Jao Ming z Houstonu a Chris Bosh z Toronta. Třetí tým tvoří Dwyane Wade z Miami, Chauncey Billups z Detroitu, Kevin Garnett z Minnesoty, Carmelo Anthony z Denveru a Dwight Howard z Orlanda.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články