Hlavní obsah

České házenkáře otestují v přípravě na play-off Slováci a Island

České házenkáře prověří v přípravě na play-off o postup na mistrovství Evropy reprezentace Slovenska a Islandu. Svěřenci Pavla Pauzy s každým sehrají dva zápasy, které otestují formu mužstva před kvalifikačním dvojutkáním s Lotyšskem. O postup na šampionát do Norska se s ním český celek utká 10. června v Rize a o šest dní později v Chomutově. Před tím národní tým absolvuje dvě soustředění a herní přípravu.

Článek

Čeští reprezentanti se poprvé sejdou v pondělí 28. května v Rožnově pod Radhoštěm, kde budou až do pátku, kdy se přesunou do Hodonína k prvnímu přípravnému duelu Slovenskem. Odveta se odehraje o den později na stejném místě. Po volné neděli se mužstvo sejde opět v Rožnově pod Radhoštěm a 5. června v Zubří nastoupí proti silnému Islandu, odvetu uvidí diváci o den později v Bystřici pod Hostýnem.

Po skončení přípravného bloku již čeká české reprezentanty 9. června odlet do Rigy, kde o den později nastoupí v hale Olimpic Sport Center k prvnímu zápasu. Po krátkém volnu se hráči opět setkají ve středu 13. června již v místě odvety.

Program národního týmu:
28. května - 1. června:
soustředění v Rožnově pod Radhoštěm a Zubří,
1. června:
19:00 Česko - Slovensko (Hodonín),
2. června:
10:30 Česko - Slovensko (Hodonín),
4. června - 8. června:
soustředění v Rožnově pod Radhoštěm a Zubří,
5. června:
18:00 Česko - Island (Zubří),
6. června:
18:00 Česko - Island (Bystřice pod Hostýnem),
10. června:
18:00 Lotyšsko - Česko (Riga)
16. června:
16:00 Česko - Lotyšsko (Chomutov).

Reklama