Hlavní obsah

Za Pardubice bude hrát americký pivot Williams z Kunína

Basketbalisty Pardubic posílí americký pivot Tarvis D. Williams, který dosud hrál za Mlékárnu Kunín. S východočeským klubem podepsal smlouvu na příští sezónu. Další novou tváří v Pardubicích bude bermudský hráč s britským pasem Sullivan Philips, který má za sebou působení v amerických univerzitních týmech a minulé dvě sezóny strávil v Maďarsku. Také on podepsal smlouvu na jeden rok.

Článek

Pardubičtí se podle předsedy představenstva Miroslava Havlíčka stále nevzdávají služeb Rahsaana Amese. Americký rozehrávač by měl během 14 dnů definitivně oznámit, zda má zájem v klubu pokračovat, nebo dá přednost zahraničí. Ames se ukázal nejen jako klíčová osobnost mužstva, ale i jako marketingový tahák. Pokud by se do kádru nevrátil, budou Východočeši hledat náhradu.

V příští sezóně bude čtvrtfinalista letošního ročníku hrát opět v ČEZ Areně. Nový strategický partner pardubického klubu společnost Natland chce vytvořit takové podmínky, aby se na východě Čech hrálo v budoucnosti o nejvyšší posty v nejvyšší soutěži. Do konce června by se mělo rozhodnout, zda se město Pardubice stane držitelem 15 procent akcií, které mu akciová společnost nabídla za symbolickou cenu 30 korun.

Reklama