Hlavní obsah

Tragická smrt otřásla Amerikou. Bývalá hvězda NFL byla chladnokrevně zavražděna

Richmond/Praha

Smutná zpráva zasáhla sportovní svět. Bývalé eso NFL Terrell Roberts tragicky zahynul. Neznámí útočníci se vloupali do domu jeho babičky v americkém Richmondu a poté bývalého hráče amerického fotbalu zastřelili na zahradě. Robertsovi bylo 38 let. Během aktivní kariéry hrál za klub Cincinnati Bengals na pozici obránce. V roce 2005 ukončil kariéru kvůli zranění kolena.

Foto: Sport.cz

Bývalý hráč NFL Terrell Roberts byl zastřelen na zahradě u své babičky.

Článek

Se zprávou o smrti Terrella Robertse přišla americká televizní stanice CBS. Osudnou se mu stala rodinná návštěva. Neznámí útočníci ho zastřelili na zahradě za domem jeho babičky v Kalifornii.

Roberts byl hvězdou univerzitní ligy i NFL. V roce 2003 byl draftován klubem Cincinnati Bengals z Oregon State Beavers. V nejslavnější lize ale stihl odehrát pouze dvě sezony. Slibně rozjetou kariéru zastavilo v roce 2005 vážné zranění kolena.

Podle člena rodiny Roberts útočníky neznal, nebyl zapleten do žádné nelegální činnosti a měl „srdce ze zlata".

Roberts byl v rodné Kalifornii známým a populárním sportovcem. Minulý rok o něm a o jeho synovi napsal jeden ze zámořských novinářů, ze společného setkání měl výborný pocit. Zpovídané respondenty označil za skvělé lidi. „Terrell vypadá, že by klidně mohl naskočit do další sezony NFL," napsal žurnalista.

Reklama