Hlavní obsah

Drama na fotbale. Fanoušky vyděsil požár na hřišti

Zahajovací ceremoniál si pořadatelé představovali jinak. Druhý zápas nové sezony NFL a první na domácím hřišti Tennessee Titans v Nashvillu měla doprovázet velká pyrotechnická show. Jedna z beden naplněná rachejtlemi se ale nešťastnou náhodou vzňala a předehra před startem duelu dostala poněkud dramatičtější rozměr. Požár se naštěstí podařilo brzy uhasit a nedělní střetnutí amerického fotbalu mezi domácími Titány a Indianapolis Colts se mohlo v klidu odehrát.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušky NFL vyděsil požár na hřišti.Video: Reuters

 
Článek

Fotbalisté právě nabíhali na hřiště a nic nebránilo tomu, aby si 63 tisíc fanoušků na Nissan Stadium v Nashvillu mohlo vychutnávat první domácí střetnutí jubilejní 100. sezony NFL. Místo pyrotechnické show ale hřiště u postranní čáry zachvátily plameny.

Hráči okamžitě zamířili zpět do kabin. Pořadatel vyzval diváky, aby v poklidu zůstali na svých sedadlech, dokud se požár nepodaří dostat pod kontrolu. To se mužům s hasícími přístroji naštěstí po několika minutách skutečně povedlo.

Nikdo nebyl zraněn, a divákům tak netradiční zahajovací vsuvku připomínal během zápasu pouze ohořelý trávník podél hřiště. Titans si na domácí půdě proti Colts připsali porážku 17:19.

Reklama

Související témata: