Hlavní obsah

Plážoví volejbalisté Bíza s Léblem na MS druhý zápas prohráli

Čeští reprezentanti v plážovém volejbalu Michal Bíza a Martin Lébl nenavázali ve svém druhém zápase na mistrovství světa na nečekanou úterní výhru nad favorizovaným ruským párem Barsuk, Kolodinskij. Ve středu ve Gstaadu podlehli Estoncům Kaisovi a Vesikovi 1:2 na sety. V soutěži žen se nedařilo ani dvojici Eva Ryšavá a Tereza Petrová, které prohrály i svůj druhý duel na šampionátu.

Foto: United sport partners

Michal Bíza

Článek

Devatenáctí nasazení Estonci, kteří v červnu překvapili vítězstvím na turnaji Světového okruhu v Záhřebu, si v utkání s českým párem připsali za padesát minut druhou výhru na turnaji. S Bízou a Léblem sice po zvládnutém prvním setu druhou sadu 18:21 ztratili, rozhodující set ale získali 15:10.

V druhém utkání skupiny S si šestí nasazení Rusové spravili náladu dvousetovou výhrou nad italským duem Riccardo Lione, Matteo Varnier, které bude ve čtvrtek posledním soupeřem Čechů ve skupině.

Petrová s Ryšavou dnes prohrály s kubánským duem Imara Estevesová-Ribaltová a Milagros Victoria Crespová 0:2. Zatímco v prvním duelu skupiny D s favorizovanými Číňankami neměly české hráčky šanci, tentokrát podlehly v těsném souboji, když první set ztratily poměrem 18:21 a druhý 19:21.

Reklama