Hlavní obsah

Baseballista napadl soupeře pálkou, strhla se hromadná bitka

Puerto La Cruz/Praha

Hned dvě hromadné šarvátky doprovázely čtvrtfinále zimní baseballové ligy Venezuely mezi celky Caribes a Águilas. Bývalá hvězda MLB Alex Romero neudržel nervy na uzdě poté, co ho trefil nadhazovač soupeřova týmu. Šestatřicetiletý Venezuelan svůj hněv následně obrátil na catchera a napadl ho pálkou, strhla se pak obří mela. Na to, co se dělo na hřišti, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bývalá hvězda MLB napadla protihráče pálkou.Video: sntv

 
Článek

Diváci na baseballovém stadionu ve městě Puerto la Cruz byli během středečního duelu svědky nevídané brutality. Bývalá hvězda Arizony Diamondbacks Romero několikrát udeřil pálkou catchera týmu Caribes Gabriela Linu.

Vnější polař hostujících Águilas Romero neunesl, že ho zřejmě záměrně na začátku osmé směny trefil nadhazovač soupeře. Situaci předcházela hromadná šarvátka v dohrávce předchozí směny, kdy došlo k obdobné situaci.

Dramatický stav na hřišti se rozhodčím podařilo uklidnit až po několika minutách bojů mezi oběma lavičkami. Celkem bylo vyloučeno ze hry devět hráčů, kteří museli opustit hrací plochu. Baseballisté Caribes si připsali pohodlné vítězství 13:2.

Reklama