Hlavní obsah

V nominaci na EFT do Finska je devět florbalistek Děkanky

PRAHA

Devět hráček mistrovské Děkanky nominovali na listopadový turnaj Euro Floorball Tour ve finském městě Porvoo trenéři českých florbalistek Jaroslav Marks a Luboš Kocourek. Z týmu pražského suveréna nejvyšší soutěže se navíc kvůli zdravotním důvodům a velké herní vytíženosti omluvily útočnice Kristýna Jílková a Dominika Šteglová.

Článek

Čtyři florbalistky budou v reprezentačním týmu debutovat. Poprvé se představí Anet Jarolímová z Chodova, dcera trenéra fotbalistů pražské Slavie Karla Jarolíma, dále pak Olga Šimáčková z FbŠ Bohemians, Klára Rozumová z Děkanky a Barbora Zlámalová z FBC Ostrava.

Na prvním turnaji od květnového mistrovství světa ve Frederikshavnu, kde české reprezentantky skončily páté, se nejdříve utkají v pátek 9. listopadu s domácím Finskem. O den později je čekají úřadující světové šampionky ze Švédska a v neděli 11. listopadu Švýcarsko.

Nominace českých florbalistek na Euro Floorball Tour ve Finsku:
Brankářky: Šárka Horáková (Chodov), Ladislava Plíšková (FBC Liberec), Hana Váňová (Děkanka).
Hráčky do pole: Denisa Billá, Jana Drbohlavová, Margarita Kalecká, Hana Lacková, Kateřina Moťková, Ilona Novotná, Klára Rozumová, Magdalena Šindelová (všechny Děkanka), Zuzana Jelínková, Eliška Křížová, Olga Šimáčková (všechny FbŠ Bohemians), Lenka Bartošová, Terezie Párysová (obě FBC Liberec), Anet Jarolímová, Anna Kulhánková (obě Chodov), Zuzana Macurová (Vítkovice), Barbora Zlámalová (FBC Ostrava).

Reklama