Hlavní obsah

Šetlíkovi návrat do házenkářské reprezentace vyšel

LEVICE/PRAHA

Remízou 27:27 s domácím Slovenskem rozehráli ve čtvrtek čeští házenkáři Vánoční turnaj v Levicích, když soupeř vyrovnával až deset vteřin před koncem. Obnovenou premiéru v reprezentačním dresu po pěti letech zažil pivot Šetlík, který k výsledku přispěl šesti góly.

Článek

„Odehrál většinu zápasu a jsem s jeho výkonem hodně spokojený. Dobře si organizoval obranu, říkal si o míče od spojek a ve druhém poločase mu velmi dobře sekundovali na křídlech Motl a osmnáctiletý Číp,“ přiznal trenér Pavel Pauza.

Kouč na turnaji postrádá většinu opor, protože Filip, Nocar, Galia a spol. mají ještě ligové povinnosti v cizině. „Z původní nominace mi ještě vypadli Plšek, který musel na operaci třísel a Tůma si obnovil zranění ramene, takže nám trochu vázla souhra, ale kluci o to víc bojovali,“ doplnil kouč.

Pátečním soupeřem ČR budou od 16:00 vicemistři světa Poláci.

Slovensko - Česko 27:27 (10:12)
Sestava a branky ČR: Krupa, Petržela - Motl 6, Buchta 2, Kulišťák 1, Šetlík 6/2, Stehlík 2, Číp 5, Král 2, Říha 1, Prachař, Rams, Šulc 2.
Nejvíce branek SR: Kozlov 9, Tumidalský 7. Rozhodčí: Trojanoviš, Vysekroja (oba Srb.). Sedmimetrové hody: 6/3 - 2/2. Vyloučení: 2:5. Diváci: 600.
Maďarsko - Polsko 27:33 (11:17)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články