Hlavní obsah

Naštvaný James dotáhl v NBA basketbalisty Clevelandu k výhře

NEW YORK

Basketbalistům Portlandu se ve středečním utkání NBA víceméně dařilo po tři čtvrtiny uhlídat hvězdu Clevelandu LeBrona Jamese, nakonec jim to však nebylo nic platné. Nejlepší střelec soutěže zaznamenal v závěrečné části 17 bodů, o dva víc než všichni hráči Portlandu dohromady, a rozhodl o vítězství Cavaliers 84:83.

Článek

Podle Jamesova spoluhráče Zydrunase Ilgauskase si Trail Blazers mohli důslednou obranou za porážku sami. Impulzem k dominantnímu představení jedné z největších osobností soutěže prý totiž byla frustrace z několika zblokovaných střel. "LeBron říkal, že se teď opravdu naštval. Tak se do toho dal a myslím, že po zbytek zápasu už neminul ani jednu střelu," uvedl Ilgauskas.

Portland sice ve druhé polovině vedl už o 14 bodů, přesto si Cleveland připsal už pátý vyhraný duel venku za sebou. Rozhodující slovo si v závěru vyhradil právě James, jehož nájezd na koš v poslední sekundě poslal poprvé ve druhé půli Cavaliers do vedení, jež už bylo konečné.

Aktuálně nejdelší vítězná série NBA skončila v New Orleans, kde domácí Hornets prohráli 103:116 s Golden State a jejich úspěšná šňůra se zastavila na čísle devět. Překonat se je mohou pokusit hráči Utahu, kteří porazili 100:89 druhý nejhorší celek Východní konference New York a vyhráli tak pošesté za sebou.

Basketbalová NBA:
Toronto - Washington 122:83, Philadelphia - Milwaukee 112:69, Orlando - Miami 107:91, Memphis - Denver 102:106, LA Clippers - Atlanta 95:88, Minnesota - Chicago 83:67, Utah - New York 100:89, Portland - Cleveland 83:84, Sacramento - Charlotte 105:91, New Orleans - Golden State 103:116.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články