Hlavní obsah

Denver porazil Miami až v prodloužení o jediný bod

NEW YORK

Basketbalisté Denveru se na výhru proti nejhoršímu celku NBA Miami notně nadřeli, když vyhráli 114:113 po prodloužení. Během prvního poločasu prohrávali už o 14 bodů, v závěru se ale mohli spolehnout na přesnou mušku Carmela Antonyho, jenž dal v nastaveném čase šest ze svých 22 bodů.

Článek

Před utkáním si v šatně Miami vzal proslov Dwyane Wade, největší osobnost vítěze NBA z roku 2006. "Vím, že je to pro nás těžký rok, ale to nebude trvat věčně," prohlásil odhodlaně. Třiadvacátou porážku z posledních 24 zápasů však ani on neodvrátil. Se závěrečnou sirénou měl sice možnost rozhodnout, jeho trojkový pokus ale do koše nezapadl.

V dalším úterním utkání potvrdil pozici aktuálně nejlepšího týmu soutěže Boston, který vyhrál na palubovce Indiany 104:97. jako první dosáhli v této sezoně čtyřiceti výher, podle jejich kouče Doka Riverse se však o úspěchu či neúspěchu rozhoduje až v play-off. "Čísla nás teď nezajímají. Chceme hrát stále líp a pořádně se připravit na play-off," prohlásil.

Basketbalová NBA:
Atlanta - Detroit 90:94, Indiana - Boston 97:104, Chicago - New Orleans 86:100, Miami - Denver 113:114 v prodl., Memphis - Sacramento 107:94, New Jersey - Minnesota 92:88.

Reklama

Související témata: