Hlavní obsah

Kacurin bude trénovat nymburské basketbalisty i v příští sezóně

NYMBURK

Basketbalisty Nymburka povede i v příští sezóně jako hlavní trenér Muli Kacurin. Ten se dnes s vedením středočeského klubu dohodl na prodloužení smlouvy o další rok, takže izraelský kouč v Nymburku v létě načne už třetí soutěžní ročník. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí klubu Jiří Zídek.

Článek

"Dosavadní působení trenéra Kacurina v Nymburce hodnotím pozitivně. Myslím si, že Muli posunul dál nejen náš klub, ale i celý český basketbal," uvedl prezident klubu Miroslav Jansta na adresu trenéra, který letos dovedl Nymburk do prvního kola play off Poháru ULEB, což je největší úspěch domácího mužského týmu na evropské scéně v posledních letech.

Před Kacurinem, který v minulosti vedl slavný Maccabi Tel Aviv či izraelskou reprezentaci a v Nymburku má v soutěžních utkáních bilanci 94 výher a 15 porážek, jsou nyní vytýčené další cíle. Letos bude usilovat o obhajobu "double", tedy vítězství v domácím poháru i ligové soutěži, kde Nymburk kraluje už čtyři sezóny. "Doufám, že v příští sezóně budeme pokračovat ve zlepšování našich výkonů zejména na evropské scéně," podotkl Jansta.

Reklama

Související témata: