Hlavní obsah

Obhájci ze San Antonia vyhráli v play-off NBA i druhý zápas

NEW YORK

Basketbalisté San Antonia vyhráli v sérii prvního kola play-off nad Phoenixem i druhý zápas, po úvodním vítězství ve druhém prodloužení tentokrát také relativně těsně 102:96. V dresu obhájců titulu v NBA zazářil nejužitečnější hráč loňského finále Tony Parker, jenž nastřílel 32 bodů. Týmu Suns nebyl nic platný ani výkon Amarea Stoudemirea, který zaznamenal ještě o jeden bod víc.

Článek

Vedení 2:0 na zápasy se po domácích duelech ujala v úterý i mužstva Orlanda a New Orleans. Orlando zdolalo hosty z Toronta těsně 104:103, když kanadskému celku nevyšla necelé dvě sekundy před koncem sázka na poslední střelu Chrise Boshe. Hvězdou duelu byl domácí Dwigh Howard, jenž se stal po téměř 40 letech prvním hráčem, jenž ve dvou po sobě jdoucích duelech play off zaznamenal alespoň dvacet bodů a stejný počet asistencí.

Dallas zatím marně hledá způsob, jak ubránit Chrise Paula z New Orleans. Dvaadvacetiletý rozehrávač týmu Hornets zaznamenal i ve druhém utkání přes třicet bodů, tentokrát 32 a k tomu 17 asistencí, a dovedl své mužstvo ke druhé výhře v poměru 127:103.

NBA - 1. kolo play off:
Východní konference - 2. zápas:
Orlando - Toronto 104:103 (stav série 2:0).
Západní konference - 2. zápasy:
New Orleans - Dallas 127:103 (stav série 2:0), San Antonio - Phoenix 102:96 (stav série 2:0).

Reklama