Hlavní obsah

Basketbalistky Trutnova jsou opět třetí v lize

TRUTNOV

Basketbalistky Kary Trutnov obhájily bronzové medaile v ženské nejvyšší soutěži, když k výhře ve druhém prodloužení v Brně přidaly úspěch v domácím prostředí. Trutnov získal medaili posedmé za sebou a celkově se radoval podeváté z cenného kovu během třinácti sezón v nejvyšší soutěži.

Článek

Ve skvělé atmosféře, kterou vytvořila napěchovaná trutnovská hala, rozhodl domácí tým o vítězství ve vyrovnaném zápase v poslední čtvrtině, kdy se dostal do desetibodového vedení, což se ukázalo pro vývoj zápasu jako klíčové.

"Jsem šťastný, že se nám podařilo znovu vybojovat bronzové medaile pro Trutnov. Moc nám pomohli naši skvělí fanoušci, podporovali nás celou sezonu a dnes vše vyvrcholilo, jsme moc rádi, že jsme vybojovali medaili v tak fantastické, naší divácké kulise," radoval se trenér Martin Petrovický, který Trutnov přivedl jako hlavní kouč ke třetí bronzové medaili za sebou.

Druhý zápas o třetí místo:
Kara Trutnov - Valosun Brno 89:85 (27:19, 45:44, 67:65)
Nejvíce bodů: Mišurová 25, Zohnová 21, Carvajalová 14, Karavaevová a Šnajdrová 12 - Belanská 21, Vlková 18, Hejdová 17, Whitleyová 15. Rozhodčí: Macela, Hruša. Fauly: 20:18, TH: 11/7 - 22/18. Trojky: 14:9. Diváci: 1250. Konečný stav série: 2:0.

Reklama

Související témata: