Hlavní obsah

Futsalisté Chrudimi vyhráli ve finále podruhé a míří k obhajobě

PRAHA

Futsalisté Chrudimi mají blízko k obhajobě mistrovského titulu. V třetím finálovém utkání první ligy v pondělí ve své hale porazili Eco-Investment Praha vysoko 8:2 a v sérii se ujali vedení 2:1. Hraje se na tři vítězství, čtvrtý zápas je na programu v pátek večer rovněž v Chrudimi.

Článek

Domácí celek, který vstoupil do finálové série prohrou 3:4, v pondělí začal bleskově a Mikan už po necelé půlminutě hry otevřel skóre tvrdou střelou z 15 metrů. Brankář Pražanů Bellada pak kapituloval i po Váchově dorážce, na Novotného snížení rychle odpověděl Popelka. Hosté mohli v první půli žehrat na řadu neproměněných šancí, hned čtyřikrát totiž nastřelili tyč Mellerovy branky.

V poločase vedla Chrudim 3:1, a třebaže se po změně stran jako první prosadil tečovanou střelou hostující Vodecký, soupeř žádné komplikace nepřipustil. Třikrát během osmi minut se trefil Roman Mareš a domácí mužstvo v závěru přidalo ještě další dva góly.

Futsal - finále, 3. zápas:
Chrudim - Eco-Investment Praha 8:2 (3:1)
Branky: 32., 34. a 40. R. Mareš, 1. a 38. Mikan, 7. Vácha, 17. Popelka, 37. Formánek - 16. Novotný, 26. Vodecký. Stav série: 2:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články