Hlavní obsah

Házenkáře Zubří převezme po Hargašovi trenér Jiří Kekrt

ZUBŘÍ

Trenér Jiří Kekrt se ujme házenkářů Zubří, s kterými před 11 lety pro valašský klub vybojoval poslední extraligový titul. Na místě hlavního kouče českého vicemistra nahradí Ivana Hargaše, jenž po čtyřletém působení střídačku na vlastní žádost po sezóně opustil.

Článek

Kekrt byl jediným vážným kandidátem na volný post. Klub ho oslovil nedlouho poté, co ho v únoru ze svých služeb kvůli neuspokojivým výkonům předčasně propustila Karviná. V minulém týdnu obě strany po několika týdnech vyjednávání uzavřely smlouvu na dva roky.

"Pro nás je to ideální volba s ohledem na to, jak dobře zná zuberské prostředí. Jsme přesvědčeni o tom, že družstvu má co dát," řekl manažer klubu Jaromír Petřek. V pozici asistenta u celku zůstane Jiří Mika.

Kekrt je podepsán pod oběma tituly, které Zubří v druhé polovině 90. let získalo. S týmem zažil i zápasy v Lize mistrů. Úspěchy slavil také v Karviné, která pod jeho vedením vyhrála extraligu čtyřikrát v řadě, ale letos v únoru musel po sérii nepřesvědčivých výkonů odejít.

Reklama