Hlavní obsah

Házenkáři Zubří prohráli v PVP doma s Bragou

ZUBŘÍ

Házenkáři Zubří podlehli v sobotním prvním utkání druhého kola PVP doma portugalskému týmu ABC Braga nejtěsnějším rozdílem 25:26. Odveta se hraje za týden.

Článek

Před zcela zaplněným hledištěm se v prvním poločase ani jeden z týmů nedokázal svému soupeři vzdálit na více než jednobrankový rozdíl a v přestávce byl stav nerozhodný 14:14. Po změně stran soupeř domácím hráčům odskočil až do pětigólového trháku 23:18, ale čeští vicemistři ztrátu dotáhli. Dokonce se ještě ujali vedení 25:24, ale pak už se dvakrát trefili jen šťastnější hosté.

"Pro hráče to byla veliká škola, v závěru jednoznačně sehrála roli zkušenost Bragy," konstatoval domácí kouč Jiří Kekrt. "Portugalský tým měl vyrovnaný kádr na všech postech s velice kvalitní sestavou, která odehrála prakticky celé utkání. V závěru již ale i jim docházely síly a pokud by se nám podařilo udržet celou odvetu ve vysokém tempu, mohli bychom mít určitou šanci na úspěch," dodal.

Zubří - ABC Braga 25:26 (14:14)
Nejvíce branek: J. Hrstka 6, M. Hrstka a Krupa po 4 - Salgado 6, Costa a Rocha po 5. Rozhodčí: Argyrou, Loizos (oba Kypr). Vyloučení: 2:4. Diváci: 1000.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články