Hlavní obsah

Basketbalisté Oklahomy vyhráli podruhé v sezoně na hřišti soupeře

NEW YORK

Basketbalisté nejhoršího celku NBA Oklahoma City vyhráli v sobotu druhé utkání na palubovce soupeře v této sezóně. Výhru 109:98 nad Chicagem vybojovali až v prodloužení, kdy domácím povolili pouze čtyři body. Osmadvaceti body se o to zasloužil Kevin Durant, dalších 21 bodů přidal Nick Collison.

Článek

Absence dvou opor Tracyho McGradyho a Rona Artesta nezabránila Houstonu v tom, aby si připsal jasné vítězství 96:76 nad bezzubými New York Knicks. Ofenzivu Rockets tentokrát řídil Argentinec Luis Scola, autor 18 bodů a 11 doskoků. Houston vyhrál deváté z posledních deseti domácích utkání.

Svému bývalému klubu se "odvděčil" Mehmet Okur z Utahu, jenž byl ústřední postavou vítězného utkání proti Detroitu. Při střelbě z pole minul jediný pokus a celkem zaznamenal 22 bodů.

Hvězda hostů Allen Iverson se nechtěla po prohře 82:99 vymlouvat na to, že Pistons sehráli již čtvrtý zápas za sebou venku. "Nemělo to nic společného s tím, že jsme hráli poslední zápas ze série venku a že jsme měli těžké nohy. Prostě nás přehráli," zhodnotil Iverson.

Reklama

Související témata: