Hlavní obsah

Denver v NBA bez potrestaného Anthonyho prohrál

Basketbalisté Denveru se museli v úterním duelu s Detroitem obejít bez Carmela Antohnyho a bez svého nejlepšího střelce prohráli na soupeřově palubovce 95:100. K výhře jim nepomohlo ani 34 bodů Chaunceyho Billupse.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Anthony k utkání nenastoupil, protože dostal jednozápasový trest od klubu kvůli nevhodnému chování. V nedělním utkání s Indianou odmítl být olympijský vítěz z Pekingu vystřídán a podle trenéra George Karla překročilo hráčovo chování hranici slušnosti.

"Mezi zaujetím pro hru, agresivním chováním a dětským trucováním, aby zůstal na hřišti, je velmi tenká čára," řekl kouč s tím, že během dvacetileté trenérské kariéry se s něčím podobným nesetkal.

Denveru nepomohl k vítězství ani skvělý výkon Billupse. Bývalý hráč Detroitu, kterého fanoušci domácích Pistons přivítali potleskem ve stoje, si připsal 34 bodů a zaznamenal nejlepší výkon v sezoně.

Los Angeles Lakers před zápasem s Memphisem hrozilo, že poprvé v sezoně prohrají tři utkání za sebou. Nejlepší tým soutěže však zvítězil 99:89, jednatřiceti body se na úspěchu podílel hvězdný Kobe Bryant.

Charlotte - Chicago 96:80, Detroit - Denver 100:95, Houston - Toronto 107:97, LA Lakers - Memphis 99:89, Milwaukee - New Jersey 95:99, Minnesota - Golden State 94:118, Orlando - Phoenix 111:99, Sacramento - Indiana 109:117.

Reklama